- 6 Ara 2019
- 956
- 438
- 284
Arkadaşlar Setrabet Wonmaniaya sponsor olduğundan beri orda oynarım. Gayet de iyi buldum siteyi yani bonusları iyi ve çekimi kolayca yapabiliyoruz. Fakat bugün başıma talihsiz bir olay geldi. Setrabetin kolay çevrimli %100 bonus kampanyasını gördüm ve 200 tl atıyım bari dedim. Oynamaya başladım ve ana para kısmını 400 tl yaptım bonus kısmında ise 310 tllik çevrim yaptım. Bonus paramı tamamen kaybettim ana param ise çekilebilir tutar olarak duruyordu. Ardından 400 tlyi çekiyim bari dedim, bonus çevrimi yapılmadı diye çekerken uyarı geldi, ben de canlı desteğe bağlanıp soruyum dedim. Ne alaka yani 400 tl çekilebilir tutar olarak duruyor. Ana para çevrimim tamam bonusu da kaybetmişim. Çevrilicek bonus olmadığı için heralde sorun yok diye düşündüm. Canlı desteğe bağlandım paramı niye çekemiyorum diye sordum. Bana dedi ki 310 tllik çevrimini tamamlamışsın 690 tl daha çeviriceksin ana paranla çevrimin devam ediyor dedi. Ben de güvendim mecburen sonuçta canlı destek. 400 tllik tek kupon yaptım bjk-gençler maçına 1,75ten kg var oynamayı planlıyordum fakat canlı destek çevrimin devam ediyor diyince zenitin basket maçına 1 diyip 2li kombin yaptım. Bjk tuttu Zenit yattı tamam dedim kaybettik bu kuponu. Bekleyen 1 tane de kuponum vardı 200tl veriyordu sürpriz oldu o tuttu. Bi bakıyım dedim çevrimime ne kadar kaldı bi baktım ki çevrim diye birşey yokmuş. Meğerse bonus bitince çevrim de bitiyormuş. Çekim talebi verdim 200 tl az önce çektim ama gerçekten yazıklar olsun diyorum böylesine ilgisiz ve yanıltıcı bilgi veren canlı desteğe. (Sitenin çekim hızı ve kalitesi gerçekten çok iyi, güvenilir bir site fakat canlı desteği gerçekten berbat)